Fundraising

Fundraisingacties passen binnen een transparant financieel beleid

De Clemenspoort is volledig vrijwilligers gestuurd. Het is dankzij de inzet van een 100-tal vrijwilligers dat dit project mogelijk is. Het is onze visie dat we dankzij deze vrijwilligersinzet niet voortdurend op zoek moeten naar geld omdat we de beheerskosten zo laag mogelijk proberen te houden. Toch zijn er heel wat vaste kosten waar we niet onderuit kunnen: verwarming, elektriciteit, veiligheid, onderhoud, enz. Daarom zijn we blijvend op zoek naar een netwerk van partners, die ons project duurzaam willen steunen, zodat we ons aanbod en ons centrum blijvend kunnen vernieuwen. Je kan lid worden van de Clemenspoort door jaarlijks 30 euro te storten op onderstaande rekening. Je kan ook vriend worden van de Clemenspoort door een maandelijkse permanente opdracht te starten van 5 euro of meer. Een lid of vriend van de Clemenspoort ontvangt bij het begin van het kalenderjaar een lidkaart of vriendenkaart en die geeft recht op één gratis activiteit zelf te kiezen uit ons aanbod. Tevens nodigen we je een keer per jaar uit op een receptie met een hapje en een drankje om je kennis te laten maken met de werking van de Clemenspoort en de nieuwe toekomstplannen. Je kan je bijdrage storten als lid, vriend of je kan ook gewoon een vrije gift doen op: Clemenspoort, Overwale 3, 9000 Gent, BE74 8906 3436 7907 met als vermelding: ‘Lid of vriend of steun Clemenspoort + je naam’.
Je kan ons ook steun geven via de Givt-app. Door de Givt app te downloaden en onderstaande QR-code in te scannen kan je heel gemakkelijk de Clemenspoort steunen met een klein bedrag.
Meer info over de financies van de Clemenspoort en al onze inkomsten en uitgaven kan je krijgen bij: Walter Van Wouwe - walter.vanwouwe@me.com, - 0494 52 99 58.

Sta op de latten

De Clemenspoort is langs de buitenkant afgewerkt met een 1000-tal latten. We zijn nog steeds op zoek naar sponsors die hun naam of een levenszin willen laten aanbrengen voor altijd op één van deze latten. Op deze manier werk je mee aan kunstproject met een inspirerende ondertoon. Iedereen die hier op intekent wordt figuurlijk mededrager van ons project. De prijs voor een lat bedraagt 300 euro. Dit is een groot bedrag. Maar we zijn blij verrast hoe groepen vrienden en families samenleggen en zich inspannen om een lat te kunnen kopen.

Ken je bedrijven, organisaties of grote sponsors die ons kunnen helpen? Aarzel niet om hen aan te spreken.
Je vindt alle info in onze brief

Ontdek meer over de REDEMPTORISTEN >