Effata

Wat


De Effatagemeenschap is een ‘gemeenschap van christenen onderweg’ die aansluit bij de spiritualiteit van de redemptoristen. De stichter en bezieler was Pater Guido Moons, die jammer genoeg is overleden. Hij was ook de drijvende kracht achter het hele Clemenspoortproject. De Effatagemeenschap heeft een kernteam dat de werking coördineert en een ruimer verbindingsteam, waarin de trekkers zitten van de verschillende vrijwilligersteams, dat mee de werking opvolgt van de gemeenschap. Veel van hun leden zijn actief betrokken in het vrijwilligersnetwerk van de Clemenspoort

Wekelijkse viering


De Effatagemeenschap verzorgt elke zaterdagavond om 18.30 uur de Effataviering in de Parel met nadien kans tot ontmoeting in het onthaal van de Clemenspoort. Daarnaast heeft de Effatagemeenschap nog tal van andere activiteiten waaronder o.a. het Effatakoor, leesclub, liturgische werkgroep, catechesewerking, Wereldwinkel, Leerhuis, meditatiegroep enz. Je bent altijd welkom op al onze vieringen, activiteiten en zeker ook in het koor.

Info


Meer info vind je op www.effata.be en je kan je abonneren op de nieuwsbrief door je mailadres te sturen naar info@effata.be. Je kan ook nog meer te weten komen door onze flyer of brochure te downloaden.

Bekijk ons beleid ter PREVENTIE VAN SEKSUEEL MISBRUIK >