Het werkjaar afsluiten met de ontmoetingsdag van Effata

Het werkjaar afsluiten met de ontmoetingsdag van Effata

Ontmoetingsdag

Niet alleen het schooljaar loopt op zijn einde maar ook het werkjaar van Effata werd afgelopen zondag afgesloten met de jaarlijkse ontmoetingsdag. Deze keer voor het eerst in de Clemenspoort.

Op deze dag wordt de wekelijkse gewoonte van vieren en samenzijn nog een beetje breder opgevat door ook samen te eten en genieten van randactiviteiten. Uitzonderlijk gaat deze viering op zondag door met een viering om 10u30 om de volledige dag te kunnen benutten.

Na de viering in de parel schoof iedereen graag aan voor een glaasje sangria of fruitsap. Na een uurtje begon de honger bij velen toch op te komen en dan werd, voor de ingeschreven personen, een maaltijd aangeboden. Door het goede weer, hebben we deze gedeeltelijk kunnen nuttigen op het tweekerkenplein, wat de sfeer nog net dat ietsje meer uitgelaten maakte.

De fotozoektocht en het springkasteel boden in de namiddag nog een beetje afwisseling voor diegene die hun benen even wouden strekken.

Het aangename weer en gezelschap maakten het voor enkelen ’s avonds moeilijk om terug naar huis te gaan. Dat zegt genoeg, niet?