Verstillende dans

verstillende dans

Wat? In verstillende dans word je vooreerst met jezelf geconfronteerd; fysiek, maar ook met gevoelens die bepaalde dansen, bepaalde muziek kunnen wekken. Het tweede aspect is het contact met de ander en de harmonie erbij; de echte waarde van de cirkel waarin iedereen gelijk is en zich even ver van het midden bevindt. Het derde aspect is het het contact met de Ander, wie dat ook mag zijn; het goddelijke in jezelf, God, het bovennatuurlijke, het onuitsprekelijke, wat soms oplicht of je hoger tilt.

We bieden een morgenreeks aan en een avondreeks. Je kan ook eenmalig deelnemen en zo kennismaken met verstillende dans. Elk dansmoment staat op zich.

 

Waar en wanneer? Het dansmoment gaat door in de Parel in de Clemenspoort. We onthalen je graag in de cafetaria. We starten dinsdag 26 september van 9 u 30 tot 11 u 30. De andere data zijn dinsdag10 oktober, 14 november en 12 december telkens van 9 u 30 tot 11 u 30.

 

Kostprijs? De prijs voor deze volledige reeks bedraagt 32 euro, te betalen bij aanvang. De prijs voor een eenmalige deelname aan een dansmoment bedraagt 10 euro.

 

Info en aanmelden? De reeks wordt gegeven door Myriam Heyvaert, een van de pioniers van de verstillende dans in Vlaanderen. Voor meer info en het aanmelden van je deelname: heynie@telenet.be,