Tweede overleg vrijwilligerswerking

Tweede overleg vrijwilligerswerking

overleg vrijwilligerswerking - vzw Clemenspoort

Zaterdag 25 maart 2017 willen we opnieuw iedereen die geïnteresseerd is in het doen van vrijwilligerswerk van harte uitnodigen op het tweede overleg van de vrijwilligerswerking. Je kan ook hier je auto in onze ondergrondse parking parkeren.

We starten met een warme welkom en een rondleiding in kleine groepen, in de Clemenspoort en het Clemenshof. Dan volgt een korte pauze en verdelen we ons in drie werkgroepen. Iedereen die graag wil meewerken met het onthaal krijgt een eerste praktische doorloop van de verschillende onthaalfuncties: het boeken van zalen, het gebruik van de koffiemachine, de kassa leren hanteren, enz. In een tweede werkgroep zal je alles horen over de werking van ons nieuwe boekenpunt en de Sarnellizaal. In een derde werkgroep kan je terecht als je de vrijwilligers kick-off hebt gemist of nog andere vragen hebt.

We ronden de namiddag dan af met nog enkele belangrijke mededelingen en je krijgt een klein presentje …

Dus ook als je nog geen enkele keer naar een vrijwilligersbijeenkomst bent geweest ben je van harte welkom. Je kan aan Odette, de vrijwilligerscoördinator laten weten of je er bij kan zijn: odette.soens@gmail.com.