Nieuw Clemenspoort Tv-journaal 29 augustus 2017

Nieuw Clemenspoort Tv-journaal 29 augustus 2017

tv-journaal 29 augustus 2017

Met de vakantie net achter de rug en het uitkijken naar de officiële opening van de Clemenspoort, nog even de afgelopen gebeurtenissen op een rijtje in een nieuw tv-journaal.

Tijdens de zomermaanden is het altijd iets rustiger, toch waren er twee stiltedagen met elk rond de 15 deelnemers. Aangezien het gesmaakt werd, zal het zeker opnieuw plaatsvinden in de toekomst.

In de parking is er ook één en ander veranderd door het plaatsen van de signalisatie en de lichtjes van de parkingplaatsen.

Wat staat er de komende weken op het programma:
– het onthaal zal opnieuw geopend zijn in september van 10u – 17u. Altijd welkom voor een tasje koffie.
– in de bronkapel is er opnieuw ’s morgens en ’s avonds een eucharistie. En op zaterdagavond is er de Effataviering.
– op 16 september is er opnieuw meditatiegroep om 16u45. Na de viering is er ook de presentatie van het boek ‘Gods mensenzoon’.
– op 26 september is er de eerste ‘verstillende dans’ in de Parel om 9u30.

30 september en 1 oktober zijn dan de hoogdagen van de komende maand. De officiële opening van de Clemenspoort met mogelijkheid tot het deelnemen aan een rondleiding. Er is ook kinderanimatie aanwezig en er zal mogelijkheid zijn om iets te drinken.

Dit zijn nog maar een aantal voorbeelden van de activiteiten in de komende maand. Heb jij interesse in alle andere activiteiten, kijk gerust naar het journaal.

Tot snel.