Succesvolle openingsweek in de Clemenspoort

Succesvolle openingsweek in de Clemenspoort

openingsweek
De openingsweek is gestart met een verwenavond waarop 50 actieve vrijwilligers present waren. Lekkere frietjes, “les Odettes” die zorgden voor de muzikale omlijsting samen met enkele inspirerende toespraken heeft het vrijwilligersteam vleugels gegeven om zich verder te blijven inzetten. Odette, onze vrijwilligerscoördinator kreeg een groot warm applaus voor haar inspirerende en verbindende inzet.
De openingsavond op vrijdag 29 september was opgebouwd rond een mozaïek met inspirerende impulsen en het Effatakoor als muzikale sfeermaker. Meer dan 200 mensen genoten van deze avond en mochten het officiële doorknippen van het lint meemaken. Een verzorgde receptie zorgde voor een mooi orgelpunt. Je kan de feestelijke opening is hier te herbeleven.
We hadden voor de opendeurdagen 700 mensen verwachten maar het waren er 1.700. Onze vrijwillige rondleiders hebben het beste van zichzelf gegeven samen met onze catering ploeg  en onthaalploeg. Ook het Clemenshof en het Clemenshuis waren te bezoeken. Zondagavond 1 oktober was iedereen gezond moe maar heel erg gelukkig.