Inspiratie-WAVE

Inspiratie-WAVE

I-WAVE of inspiratie-wave is één van de initiatieven die gegroeid is uit I-lab, ons inspiratielaboratorium. I-WAVE wil een inspiratiegolf uitbouwen waarbij we zoveel mogelijk mensen willen verbinden die zich engageren om dagelijks minstens 5 minuten te verstillen en dagelijks één daad te doen van kleine goedheid.

We hebben hiervoor een traject uitgewerkt dat loopt over 30 dagen. Als je iets 30 dagen kan volhouden dan wordt het een gewoonte.

Maar I-WAVERS willen vanuit die positieve ingesteldheid ook inzetten op kleine sociale innovatie initiatieven in hun directe omgeving.

We nodigen je graag uit om naar onze homepagina te gaan en op de doe mee knop te klikken. Je vindt daar nog heel wat meer informatie.

Om de mensen die bezig zijn met I-WAVE met elkaar te verbinden, gaat er maandelijks een I-WAVE Café door. Het is een kans om in een fijne sfeer I-WAVE te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en te laten inspireren door de I-WAVE impuls die we aanbieden. Onze I-WAVE academie richt regelmatig vormingsactiviteiten in en we hebben een speciaal programma ontwikkeld voor I-WAVE op school.

Wil je graag meer uitleg over I-WAVE, wil je meedoen met je school of organisatie neem dan gerust contact op met maarten@inspiratiewave.com.Het I-WAVE team in actie bij de lancering van het I-WAVE boek.