Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wil je een zincirkel beginnen?

4 oktober 2018 van 20:00 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 16 oktober 2018 at 20:00

One event on 23 oktober 2018 at 20:00

zincirkel

Wat? Ben je actief bezig met zingeving in onderwijs, zorg, parochie, verenigingsleven of wil je beginnen met het opstarten van een zincirkel? Als je zingeving belangrijk vindt en als je er iets mee wil doen voor en met anderen dan is deze vorming een kans voor jou. We wisselen onze ervaringen met zingeving uit en we gaan na hoe we zingeving en zincirkels kunnen aanreiken in een eigentijdse taal. We komen drie avonden samen met een kleine groep betrokkenen en reflecteren over ‘welke zingeving in deze tijd kan passen?’. We spreken over onze eigen ervaringen en aanvoelen. We beluisteren inzichten en analyses van onze tijd. De moderator begeleidt de gesprekken, geeft zelf uitzichten en vat de gesprekken samen.

Wie? De avonden worden begeleid door Jean-Paul Vermassen, gewezen godsdienstleraar en begeleider van zingeving en pastoraal in de Christelijke Arbeidersbeweging. Zincirkels is een project dat wordt gedragen door I-lab. I-lab is een vrijwilligersteam binnen de Clemenspoort dat inzet op pastorale innovatie. Dit doen we door het aanbieden van vormingsinitiatieven, coaching, het opbouwen van nieuwe kleine inspiratiegemeenschappen (I-move) en het opstarten en begeleiden van zincirkels.

Hoe deelnemen? Wil je graag deelnemen dan betaal je de eerste sessie 20 euro voor de volledige reeks, koffie en syllabus inbegrepen. Als je vriend of lid bent van de Clemenspoort is het 16 euro. Er wordt gewerkt met een groep van maximaal 15 deelnemers. Bevestig jouw deelname via mail voor 5 oktober aan jean.paul.vermassen@telenet.be . De avonden gaan door op 9, 16 en 23 oktober telkens van 20 tot 22 uur in de Sarnellizaal.

Info: jean.paul.vermassen@telenet.be, 0499 28 42 81.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2018
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

zaal Sarnelli

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be