Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinars: I-WAVE op school

16 maart van 20:00 - 21:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 20 april 2021 at 20:00

Cad Cp Website Brochure2021vj Iwave

I-WAVE (inspiratiegolf) wil een brede inspiratiebeweging uitrollen bij jongeren en volwassenen door elkaar uit te dagen om drie acties samen te ondernemen: elke dag vijf minuten verstillen, elke dag één daad doen van kleine goedheid en dat dertig dagen volhouden … dan wordt een voornemen een gewoonte en stijgt je geluksniveau.

In webinar 1 geven we een korte presentatie van I-WAVE op school en maken we ruimte om te luisteren naar de ervaringen van scholen die gestart zijn met I-WAVE begin maart 2020. Tegelijk bezorgen we je nog een aantal tips die de motivatie bij de leerlingen hoog kunnen houden om dertig dagen lang te experimenteren met verstilling en kleine goedheid.

In webinar 2 maken we ruimte om het project te evalueren en samen op zoek te gaan naar verbeterpunten die we kunnen integreren in de derde versie van het I-WAVE project. We presenteren ook verschillende mogelijkheden voor nazorg om leerlingen en leerkrachten die verder willen gaan op deze weg te inspireren.

Wanneer?
Dinsdagen 16 maart en 20 april telkens van 20 tot 21.15 uur.

Info en aanmelden
Voor alle verdere info en inschrijving: Els Meuleman – els.inspiratiewave@telenet.be.

Bijdrage
Je mag een vrije bijdrage storten op rekeningnummer BE74 8906 3436 7907 van Clemenspoort met als mededeling: steun I-WAVE.

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
20:00 - 21:15

Locatie

Webinar

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be