Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Missionaire parochie – WEBINAR

2 september 2020 van 20:00 - 21:30

Als je vandaag actief betrokken bent in parochiewerk als priester of geëngageerde leek verdien je meer dan ooit respect. Het zijn geen eenvoudige tijden om je gemeenschap voor te gaan, te organiseren en te inspireren.
Hoe kan je met beperkte middelen en mensen antwoorden op de vele vragen van mensen in het hart van je parochiegemeenschap? Waar vind je nieuwe vrijwilligers die mee taken op zich willen nemen om de parochie te dragen?
De aanpak van het model ‘missionaire parochie’ vertrekt vanuit een realistische analyse van de situatie en stelt dan een haalbaar stappenplan voor om je parochie te helpen Gods droom over jouw parochie te ontdekken en stap voor stap vorm te geven met ruimte voor de dynamiek van onze huidige samenleving.
We willen je graag uitnodigen op onze webinar om met dit model kennis te maken aan de hand van een presentatie en we stellen je graag de impulsgroep missionaire parochie Vlaanderen voor die ondersteuning wil bieden aan parochies die overwegen om met dit model aan de slag te gaan. Er zal ook ruimte zijn om al je vragen te stellen.

Info en aanmelden
Voor alle verdere info: ives@clemenspoort.be.
Voor inschrijving mail je naar: Ilse Spiloes – ilse@clemenspoort.be.
We bezorgen je tijdig een link. De digitale kamer gaat open om 19.40 uur.

Bijdrage
De toegang is gratis.

 

Gegevens

Datum:
2 september 2020
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be