Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Kleine goedheid als bron van geluk

11 mei van 20:00

Cad Cp Website Brochure2021vj Kleinegoedheid

De kleine goedheid is één van de drie uitdagingen van het I-WAVE model. Het verwijst naar een grondhouding om in je leven geen kansen te laten liggen om ‘goed te doen’ zonder iets terug te verwachten.

Waar komt de kleine goedheid vandaan? Wat bedoelen we juist als we deze term gebruiken? Wat zijn de bouwstenen van de kleine goedheid? We ontdekken samen een reeks leuke voorbeelden en tips om de kleine goedheid in je eigen leven in praktijk te brengen. Kan de kleine goedheid de wereld veranderen? Heeft de kleine goedheid met God of geloof te maken? Heeft het doen van de kleine goedheid ook een politieke implicatie? En tot slot: is het beoefenen van de kleine goedheid één van de grote bronnen voor een gelukkig leven?

Je mag zeker zijn dat het een boeiende avond wordt rond een thema dat ons allemaal aangaat. We laten ons die avond o.a. inspireren door het recente boek van Roger Burggraeve ‘Geen toekomst zonder kleine goedheid’.

Info en aanmelden
Voor alle verder info en inschrijving: Walter Van Wouwe – walter.vanwouwe@me.com.

Bijdrage
Je mag een vrije bijdrage storten op rekeningnummer BE74 8906 3436 7907 van Clemenspoort met als mededeling: steun I-WAVE.

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
20:00

Locatie

Webinar

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be