Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Hoe meditatie je persoonlijk leven verandert

6 maart van 13:30 - 17:30

Cad Cp Brochures 2021vj Fotos Vanrompuyfreeman

In dit online colloquium wordt op zoek gegaan hoe (christelijke) meditatie niet enkel je persoonlijke leven maar ook je engagement in de samenleving op economisch, politiek, ecologisch, educatief en medisch vlak kan beïnvloeden. We bekijken ook een nieuwe wijze om mensen, die geen verbinding meer hebben met de klassiek religieuze kaders, vertrouwd te maken met meditatie. Twee sterke sprekers zullen ons hierbij inspireren. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Herman Van Rompuy is een bekend politicus en werd verkozen als eerste voorzitter van de Europese Raad. Hij neemt deel aan de internationale meditatiegroep voor managers geleid door Laurence Freeman.

Laurence Freeman is benedictijner monnik en staat aan het hoofd van de World Community for Christian Meditation (www.wccm.org). Hij wordt gezien als één van de grote inspirerende figuren op wereldvlak. Recent schreef hij het boek ‘Goed werk’ waarin hij toelicht hoe meditatie een weldaad kan zijn voor mensen in het bedrijfsleven, het onderwijs en de medische wereld.

Info en aanmelden
Voor algemene info: Anja T’Kindt – anjatkindt@hotmail.com.
Inschrijven voor dit online evenement via: www.meditatio.be.

Bijdrage
De bijdrage wordt meegedeeld bij inschrijving.

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
13:30 - 17:30

Locatie

Webinar

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be