Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verteltheater – Jesjoea

7 april 2019 van 15:00 - 17:30

Wat? De Clemenscompagnie is het huistheatergezelschap van de Clemenspoort. Ze verzorgen zingevingstheater voor jong en oud en nog tal van andere creatieve zingevingsprogramma’s. In fijnzinnige theatermonologen versterkt met muziek en beeld word je uitgenodigd om in de spiegel te kijken. Elke voorstelling die je met hen mag meemaken blijft nawerken. Soms is het één zin of een krachtig beeld of gewoon het totaalgebeuren. De bezieler en inspirator van ons gezelschap is Denijs Van Killegem. Jesjoea zal op zondag 7 april voor het eerst worden gespeeld. Dit moment past ook in het kader van de pastorale brug die we willen bouwen tussen de Clemenspoort en de parochie in Gent-Zuid.
Waar en wanneer? De theatermonoloog gaat door op zondag 7 april om 15 uur in de Neumanzaal. Na de voorstelling biedt de Clemenspoort taart en koffie aan voor alle aanwezigen.
Kostprijs: De toegang is gratis maar we vragen een vrije bijdrage.
Info: Je kan voor info terecht bij Denijs van Killegem van de Clemenscompagnie, denijs.van.killegem@telenet.be en bij de pastoor van de parochie Gent-Zuid Gino Grenson, gino.grenson@telenet.be.

Gegevens

Datum:
7 april 2019
Tijd:
15:00 - 17:30

Locatie

zaal Neumann

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be