Aanstaande Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tentoonstelling Hannie Calcoen

22 april - 20 juni

Anniecalcoen

Kunst is altijd mijn passie geweest. Tijdens mijn tijd op de kunstacademie studeerde ik modeltekenen, sneltekenen en abstracte schilderijen. De Griekse kunstenaar Aristoteles Solounias leerde me de svumato-techniek en moedige met aan om een eigen studio op te zetten. Een lange zoektocht naar mijn eigen persoonlijke stijl volgde. Tentoonstellingen, open workshops, persoonlijke begeleiding, onder andere, maakten deel uit van deze ontdekkingsweg. Tijdens mijn ontdekkingsweg voelde ik dat ik door een andere belangrijke mentale evolutie ging. Van me onzeker voelen om mijn werken te laten zien, tot vastberaden om mijn werk en gedachten te delen met iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van het leven van een schilder.

Ik had altijd het gevoel dat ik wilde schilderen en tekenen, groot en klein, olie en acryl. Kiezen is voor mij altijd moeilijk geweest. Dat is het nog steeds. Daardoor zie je in mijn portfolio dat ik me niet op één stijl heb gericht. Toch voel ik nu een groot verlangen om buiten te schilderen. Precies te midden van alle elementen van moeder natuur. Het prikkelt al mijn zintuigen en prikkelt mijn creativiteit. Ik voel mezelf openstellen en helemaal tot leven komen. Urenlang staren naar de lucht, de bomen, de zee, urenlang … en tegelijkertijd hard aan het werk, focussend om mijn gevoelens vast te leggen op het doek voor me. Het is iets heel unieks.

Nu ik mijn passie heb gevonden, wil ik dit pad voortzetten, totdat mijn lichaam het niet meer toestaat, dat is mijn doel. Ik deel graag mijn ervaringen met jullie.

Waar en wanneer? 
Van vrijdag 22 april tot maandag 20 juni tijdens de openingsuren van het onthaal.
Info
Tom Vermeir – tom@clemenspoort.be.
Bijdrage 
De toegang is gratis.
Vernissage
Zaterdag 23 april om 20 uur. Van harte welkom!

Gegevens

Begin:
22 april
Einde:
20 juni

Locatie

Onthaal

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be