Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Comedyshow Koen Dewulf

18 januari 2019 van 20:00 - 22:00

comedy

Wat? Koen Dewulf is één van de rijzende sterren in het Vlaamse comedy landschap. Zijn directe taal, zijn onverwachte tussenkomsten helemaal in het leven geworteld zorgen voor spitse humor. We zijn dankbaar dat Koen zijn nieuwste show in de Clemenspoort wil brengen. We laten Koen even zelf aan het woord:

“Beste mensen, We zitten in een veranderende tijd: mensen lopen zichzelf voorbij onderweg naar hun werk. Met geld mag er aan de kassa niet meer betaald worden, en zelfs mijn friturist heeft een softwarepakket om de bestelling te registreren. Zelf gaan we op reis, maar anderen mogen hier niet zijn. Gelukkig kan ik me optrekken aan de kleine dingen des levens en zijn er hier en daar nog zekerheden: het aanschuiven bij de keuring, koppels die aan partnerruil doen, tupperwareavonden, minigolf en vrienden die vrienden blijven. Dank daarvoor en graag tot … Uw gevoelsmens, Koen Dewulf
P.S. De voorstelling begint met; goedenavond iedereen, ik heb een paar liedjes mee !”

Waar en wanneer? Vrijdag 18 januari om 20 uur in de Parel.

Kostprijs: Je kan deelnemen voor 12 euro. Ben je lid of vriend van de Clemenspoort of in voorverkoop betaal je 10 euro. Kaarten zullen tijdig verkrijgbaar zijn aan het onthaal van de Clemenspoort.

Meer info: tom@clemenspoort.be en www.koendewulf.be

Gegevens

Datum:
18 januari 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be