Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening Guido Moonspark

23 september 2018 van 11:00 - 17:00

Wat?
Pater Guido Moons was de bezieler van het hele Clemenspoort project. Jammer genoeg is hij overleden op 20 november 2014 toen de bouwwerken nog niet waren gestart. Uit respect voor al de energie en passie die Pater Guido in het project heeft gestoken zijn we de stad erg dankbaar dat het park naast de Clemenspoort de naam heeft gekregen“Guido Moonspark”. We willen dit park dan ook plechtig openen in aanwezigheid van de burgemeester van Gent en de Pater Provinciaal van de redemptoristen. Na de plechtige opening is er een gratis receptie en een grote picknick voorzien. Die namiddag gooit de Clemenspoort zijn deuren open en is er volop animatie in het park. Heel de dag staat ook in het teken van duurzaamheid. We proberen in alles wat we ondernemen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We nodigen je uit om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Waar en wanneer?
11.00 uur: plechtige opening van het Guido Moonspark
in aanwezigheid van burgemeester Daniël Termont en de Provinciaal van de redemptoristen, Pater Jan Hafmans.

11.30 uur: gratis receptie voor alle aanwezigen.

12.30 uur: reuze milieuvriendelijke picknick. Iedereen brengt zijn broodmaaltijd mee. Drank is verkrijgbaar maar ook bio ijs, fruit en andere gezonde hapjes. Breng gerust je picknickdekentje mee.

13.30 uur: doorlopend kinderanimatie, live muziek in het park, geleide natuurwandeling, gratis rondleiding in de Clemenspoort, kennismaking met het nieuwe najaarsprogramma, posterbeurs enz..

18.00 uur: einde

Info: tom@clemenspoort.be, 0474 52 94 77 en www.clemenspoort.be.

Gegevens

Datum:
23 september 2018
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Guido Moonspark
Overwale 40
Gent, 9000 België
+ Google Maps

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be