Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open kooravond Effata

27 oktober 2017 van 21:00 - 23:00

open kooravond

Wat? Het Effatakoor onder leiding van Ilse Spiloes kan rekenen op een vijftigtal zangers en bijhorend orkest. Het koor is vierstemmig en zeer vertrouwd met het liederenrepertoire op basis van de teksten van Huub Oosterhuis. Maar het liederengamma is zeker ruimer. Het koor repeteert om de veertien dagen. Het Effatakoor is het meezing koor in de wekelijkse Effatavieringen. Jaarlijkse worden ook een of meerdere concerten gegeven. Het Effatakoor is een fijne groep waar plaats is voor iedereen die houdt van samenzang. Wil je graag met het koor kennismaken dan ben je van harte welkom op onze open kooravond die speciaal is afgestemd op nieuwkomers.

Waar en wanneer? De open kooravond gaat door op 27 oktober van 20 u tot 22 u in de Parel in de Clemenspoort. Er is tussenin een pauze voorzien in onze cafetaria.

Kostprijs? Gratis

Aanmelden? Wil je graag meer info of wil je die avond langskomen stuur dan gerust een mailtje naar ilse.spiloes@telenet.be of contacteer Ilse op 0476 46 10 40 maar aanmelden is niet noodzakelijk.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2017
Tijd:
21:00 - 23:00

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be