Aanstaande Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontdek I-WAVE 3.0 – Webinar

29 september van 20:00

Cad Cp Brochures 2021nj Website Iwave01

In deze online webinar laten we je kennismaken met de nieuwe versie van onze inspiratiegolf die we in Vlaanderen dit werkjaar verder willen uitrollen. De kern blijft hetzelfde. We willen zoveel mogelijk mensen vragen om 30 dagen lang elke dag vijf minuten te verstillen en één daad te doen van kleine goedheid.
Op het einde van deze periode willen we je uitnodigen om met bondgenoten een kleine sociale actie te ondernemen. Vorig jaar deden meer dan 5.000 jongeren mee. In dit webinar laten we je kennismaken met onze vernieuwde aanpak. Zo zullen we voor elke tien I-WAVERS die de vier uitdagingen tot een goed einde brengen een boom planten in ons nieuwe I-WAVE bos.
Er is ook leuk extra hulpmateriaal uitgewerkt dat je kan stimuleren om het 30 dagen vol te houden. De webinar zal vooral gericht zijn op leerkrachten actief in de eerste graad van het secundair onderwijs. Maar we laten je ook onze nieuwe I-WAVE pilootprojecten ontdekken. Zo is er ondertussen een variante uitgewerkt van I-WAVE voor de derde graad van de basisschool, tweede en derde graad secundair, voor het gezin en de buurt en voor volwassenen.

Info en aanmelden
Els Meuleman – els.inspiratiewave@telenet.be – www.inspiratiewave.com.
De link voor de webinar wordt doorgestuurd.

Bijdrage
De deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
20:00

Locatie

Webinar

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be