Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meditatiegroep

19 september van 16:45 - 18:15

We komen twee keer per maand samen met onze meditatiegroep. Je kan zowel offline als online deelnemen.

Na een inspirerende impuls, delen we 25 minuten stilte. Napraten over onze innerlijke tocht kunnen we bij een kopje koffie of thee. Voor de offline deelnemers praten we digitaal na.
Onze groep maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van christelijke meditatiegroepen (www.christmed.be). We wandelen doorheen de stilte met een mantra of gebedswoord als bondgenoot.

Je kan op elk moment aansluiten.
De eerste keer kom je best tien minuten vroeger voor een korte kennismaking.

We organiseren ook elk jaar een stiltedag in de vakantie.

Ook kan je bij ons in het najaar een inleiding volgen op het enneagram. Wil je hierover meer info dan kan je terecht bij paul.melkebeke@skynet.be, 0475 53 20 39.

Waar en wanneer?
De eerste en derde zaterdag van de maand: 5 en 19 september, 3 en 17 oktober, 7 en 21 november, 5 en 19 december, 2 en 16 januari
van 16.45 tot 18.15 uur in zaal Seelos. Nadien kan je aansluiten bij de Effataviering om 18.30 uur in de Parel.

SILENCE OF PEACE voor de online groep
De online groep kan mee mediteren met ‘silence of peace’ om 14 uur. Silence of peace is een interreligieus project dat doorheen het delen van stilte de ‘vrede’ in de wereld wil laten groeien. Er zijn deze week ook nog boeiende activiteiten waar je aan kan meedoen.
We zouden iedereen van onze meditatiegroep willen uitnodigen om mee te doen nu zaterdag van 14 uur tot 14.30 uur. Dit kan door gewoon volgende link aan te klikken of te copiëren in je browser https://us02web.zoom.us/j/85453579881. Je kan ook nog op een ander moment mee doen van de dag.
Heb je technische problemen om er in te komen mail dan naar anjatkindt@hotmail.com of je kan ook bellen naar 0495 48 96 27.
We zullen niet samen beginnen beginnen met een tekst en nadien ook geen digitale nababbel hebben. Maar het is zeker de moeite om ons te verbinden met dat brede netwerk.

Info
Voor alle verdere info: walter.vanwouwe@me.com of 0494 52 99 58. Maandelijks kan je ook een impuls ontvangen via mail en kan je ook de link krijgen naar een filmpje “meditatief’ op het YouTube kanaal van de Clemenspoort. Stuur hiervoor je mailadres naar walter.vanwouwe@me.com.

Kostprijs
De toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
16:45 - 18:15

Locatie

zaal Seelos

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be