Aanstaande Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lancering I-WAVE for kids

15 februari van 20:00 - 21:15

Cad Cp Brochures 2022vj Website Iwavekids

I-WAVE staat voor inspiratiegolf en is een project dat zijn steentje wil bijdragen om onze samenleving warmer, duurzamer en geïnspireerder te maken. We willen zoveel mogelijk mensen uitdagen om elke dag vijf minuten te verstillen en één daad te doen van kleine goedheid. Vervolgens vragen we om dit dertig dagen vol te houden en dan af te ronden met een kleine sociale actie in je buurt. We dromen ervan dat binnen enkele jaren er in elke Vlaamse huiskamer een I-WAVER woont die dankzij deze uitdagingen van deze voornemens positieve gewoontes heeft gemaakt.

In de maand januari hebben een 7000 leerlingen van het secundair onderwijs reeds meegedaan. Maar we lanceren een tweede campagne. We willen alle kinderen van de basisschool en vooral de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar uitnodigen om in maart 2022 samen te I-WAVEN. In I-WAVE zit een extra kracht als je het samen doet met je klas en de leerkracht en het wordt nog krachtiger als je het samen doet met je school.

Om de ‘kids’ van de basisschool te ondersteunen, hebben we met I-WAVE aangepast materiaal ontwikkeld dat ook meehelpt om een aantal onderwijsdoelen te realiseren. Op onze online kick-off verneem je alles over I- WAVE en het nieuwe gratis didactisch materiaal. Je kan op het einde van die avond al beslissen of je mee instapt. We mikken op 3000 kids in Vlaanderen.

Info en aanmelden
www.I-wave.be – Els Meuleman – els@I-wave.be.

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
20:00 - 21:15

Locatie

Online

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be