Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kennismaking met christelijke meditatie

21 februari 2018 van 15:00 - 17:00

meditatie

Wat? In de drukke wereld waarin we leven is leren verstillen en vertragen een kostbaar goed. Enkel iemand die zijn innerlijke thuis heeft gevonden kan genieten van de drukte van de stad. Daarom is voor moderne mensen, maar ook voor zinzoekers en gelovigen, meditatie een kostbaar hulpmiddel om thuis te komen bij onszelf.

Als we aan meditatie denken gaan we vlug op bezoek bij tradities uit het Oosten die ook zeer boeiend en inspirerend zijn. Maar ook onze eigen joods-christelijke traditie heeft een meditatieve lijn (www.christmed.be).

In deze kennismakingsnamiddag laten we je deze meditatieve lijn ontdekken en bieden we je ook een praktische weg aan om te leren mediteren en meditatie te integreren in je leven. We zullen ook een kort meditatiemoment houden.
Deze namiddag staat open voor iedereen die meer wel weten over het meditatieve pad en interesse heeft om zelf de weg te gaan. Bij voldoende interesse zullen we ook een nieuwe namiddag meditatiegroep opstarten.

Paul Melkebeke zal ons samen met enkele leden van de meditatiegroep van de Clemenspoort begeleiden in deze ontdekkingstocht.

Waar en waneer? We komen samen op woensdag 21 februari van 15  tot 17 uur in de Sarnellizaal.

Kostprijs? Gratis, maar je mag een vrije bijdrage geven.

Info en aanmelden? Wil je graag meer info over deze activiteit, neem dan contact op met Paul Melkebeke, paul.melkebeke@skynet.be of  0475 53 20 39.

Gegevens

Datum:
21 februari 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

zaal Sarnelli

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be