Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Info avond Alpha

13 februari 2020 van 20:00 - 22:00

Wat? Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je bij Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In de Clemenspoort start op 27 februari een nieuwe Alpha. In tien bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Het moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren we naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover we nadien doorpraten in kleine gespreksgroepen. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Op de infoavond van 13 februari wordt het traject toegelicht en krijg je ook enkele getuigenissen van deelnemers uit het voorbije traject.

Wanneer? Donderdag 13 februari om 20 uur in de Parel – info avond Alpha

Inschrijven: Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig, van harte welkom! Je kan je inschrijven voor het nieuwe traject dat start op 16 januari, ongeveer tien donderdagavonden van 19 uur tot 21.30 uur door je naam door te geven via info@clemenspoort.be of 09 216 78 25. Het traject is gratis.

Voor verhalen van Alpha-deelnemers: kijk op www.alphacursus.nl.

Gegevens

Datum:
13 februari 2020
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be