Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Imagine – concert van Alegria t.v.v. Clemensactie

7 december 2019 van 20:15 - 22:00

Wat? Het Alegriakoor uit Eeklo brengt “Imagine”: muziek, zang en teksten die durven dromen van een nieuwe dag. Het is een programma dat meedeint op het ritme van het leven met zijn forté en zijn pianissimo accenten betrokken op mens en samenleving. Ze brengen een enthousiast programma dat gestalte krijgt tussen éénstemmige en vierstemmige uitvoeringen. Een programma, dat stem geeft aan het publiek. Een programma dat appèl doet aan onze wederzijdse broederschap.

Wat nog meer? De opbrengst van het concert gaat integraal naar de werking van de Clemensactie. Niet alleen van dit concert maar van alle “imagineconcerten” die ze gaan zingen. De Clemensactie zal met deze middelen een lagere school bouwen in Mbanza Ngungu.

Wie? Het Alegriakoor is een vierstemmig seniorenkoor uit Eeklo en omstreken met een breed repertoire van popmuziek, een vleugje klassiek, folk en dit in verschillende talen. De dirigent is Jan Permentier en ze kunnen rekenen op de deskundige begeleiding van pianist Guido Van Damme.

Waar en wanneer? Het Imagineconcert heeft plaats op 7 december om 20.15 uur in de Parel.

Kostprijs: de toegang bedraagt 5 euro, voor leden en vrienden van de Clemenspoort 3 euro, de avond zelf te betalen. De opbrengst gaat intergraal naar de werking van de Clemensactie.

Info: www.alegriakoor.be of tom@clemenspoort.be

Gegevens

Datum:
7 december 2019
Tijd:
20:15 - 22:00

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be