Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

I-WAVE café

14 januari 2020 van 20:00 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 10 december 2019 at 20:00

One event on 14 januari 2020 at 20:00

Wat? I-WAVE of inspiratiegolf is één van de initiatieven die gegroeid is uit I-lab, ons inspiratielaboratorium. I-lab is een team dat experimenteert met het zoeken naar nieuwe vormen om zingeving, geloof en inspiratie te ontwikkelen en uit te testen. I-WAVE wil een inspiratiegolf uitbouwen waarbij we zoveel mogelijk mensen willen verbinden die zich engageren om dagelijks minstens 5 minuten te verstillen en dagelijks één daad te doen van kleine goedheid. We hebben hiervoor een traject uitgewerkt dat loopt over 66 dagen. Als je iets 66 dagen kan volhouden dan wordt het een gewoonte. Maar I-WAVERS willen vanuit die positieve ingesteldheid ook inzetten op kleine sociale innovatie initiatieven in hun directe omgeving. Je kan kiezen om het 66 dagen traject te doorlopen maar misschien ben je al een natuurlijke I-WAVER en reeds actief bezig met verstilling, zorg en sociale innovatie. Ook dan ben je welkom op ons platform. We vragen aan I-WAVERS om naar onze homepagina www.inspiratiewave.com te gaan en te klikken op de doe mee knop. Je vindt daar nog heel wat meer informatie.
Om de mensen die bezig zijn met I-WAVE met elkaar te verbinden zal er maandelijks in de Clemenspoort een I-WAVE Café doorgaan. Het is een kans om in een fijne sfeer I-WAVE te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en te genieten van de I-WAVE impuls die we aanbieden.

Waar en wanneer? Het I-WAVE Café gaat door in het onthaal van de Clemenspoort op 8 oktober om 20 uur. Thee, water en koffie zijn gratis, andere drankjes zijn aan democratische prijzen.

Info: laurence@inspiratiewave.com

Gegevens

Datum:
14 januari 2020
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Onthaal

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be