Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

I-WAVE ACADEMIE – Via beweging naar meer balans in je leven

10 november 2019 van 10:00 - 12:30

Wat? Laurence Carlier neemt je mee in een reeks workshops om thuis te komen bij jezelf, via zachte oefeningen waarin thuiskomen in je eigen lichaam, het herstellen van de balans tussen je denken en voelen centraal staan. Laurence bouwt een veilige sfeer op waar ook mensen die niet vertrouwd zijn met deze vorm van training echt tot zelfontdekking kunnen komen. De weg die ze aangeeft kan ook mensen die kampen met chronische pijn helpen. Je kan de drie workshops die gepland zijn afzonderlijk volgen maar je kan ook de reeks volgen wat zeker interessanter is en meer effect zal hebben. De eerste workshop heeft als thema: “Via beweging naar meer balans in je leven”. De tweede workshop (7 december) heeft als thema: “Het fysieke lichaam als steunpilaar voor spirituele groei.” En de derde workshop (21 december) heeft als thema: “Van weten naar doen – hoe gaan we van intentie naar actie en zetten we onze kennis in praktijk om.”

Wie? Laurence Carlier is bachelor in verpleegkunde en volgende een postgraduaat in tropische geneeskunde. Ze is natuurgids en herborist en tevens lesgever in medische Qi Gong volgens het TQH-systeem. Expert in valpreventie en lesgever valpreventie en beweging. Ze is vormingswerker voor o.a. de KVLV, thema’s gezondheid, zelfzorg en zingeving.

Waar en wanneer? Leven in balans gaat door op zaterdag 23 november van 10 uur tot 12.30 uur in de Neumann.

Kostprijs? De kostprijs bedraagt 20 euro inclusief drankje en syllabus, op het moment zelf te betalen. Maximum 15 deelnemers.

Inschrijven doe je via www.inspiratiewave.com/agenda. Je vindt daar de workshop en kan je dan inschrijven.

Info: Laurence Carlier, laurence@inspiratiewave.com, www.zelfzijn.be

Gegevens

Datum:
10 november 2019
Tijd:
10:00 - 12:30

Locatie

zaal Neumann

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be