Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hoe vind je snel nieuwe vrijwilligers?

10 oktober 2017 van 21:00 - 23:15

vrijwillgers

Wat? In deze workshop krijg je een korte analyse van de huidige context waarin vandaag het vrijwilligerswerk wordt ontplooid. Vervolgens krijgen we  enkele tips om onze vrijwilligerswerking de dynamiseren. Tot slot maak je kennis met een techniek die reeds verschillende organisaties toepasten om hun vrijwilligersgroep snel en efficiënt uit te bouwen. De workshop is opgebouwd met grote betrokkenheid van de deelnemers en laat deelnemers huiswaarts keren met tips die ze onmiddellijk kunnen toepassen. De workshop is interessant voor heel verschillende vormen van vrijwilligerswerking: pastoraal, sport, socio-cultureel, jongeren enz.

Walter Van Wouwe jarenlang actief als vrijwilligerscoach binnen de Damiaanactie, bezieler van de Scalacompagnie en coördinator van de Clemenspoort geeft de workshop.

Waar? De workshop gaat door op 10 oktober van 20 u tot 22 u 15 en gaat door in de Seeloszaal in de Clemenspoort.

Kostprijs? De prijs bedraagt 6 euro. Voor houders van een lidmaatschapskaart of vriendenkaart van de Clemenspoort bedraagt de kostprijs 4 euro. In de prijs is ook de werkbundel begrepen. Men kan de avond zelf betalen.

Info en aanmelding? We vragen om je deelname te laten weten via een mail of sms waarin je uw naam opgeeft en de naam van de vereniging of organisatie. Mail naar walter.vanwouwe@me.com of sms naar 0494 52 99 58. Je kan op dit mailadres of via dit telefoonnummer ook nog extra info bekomen.

Gegevens

Datum:
10 oktober 2017
Tijd:
21:00 - 23:15
Evenement Categorie:

Locatie

zaal Seelos

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be