Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Groeigroep – ONLINE

14 december 2020 van 19:30 - 22:00

De groeigroep is een vervolggroep voor deelnemers van onze alphatrajecten, maar staat open voor iedereen die verder wil groeien en in dialoog wil gaan over hoe je vandaag kan geloven, Jezus achterna.

De avond start met samen bidden en zingen. We bieden elke avond een bouwsteen voor een eigentijdse christelijke spiritualiteit aan. Deze bouwsteen wordt samengevat in een kernzin uit het evangelie. In de tijd tussen de vormingen nodigen we de deelnemers uit om te proberen deze kernzin te vervlechten met hun leven. In de samenkomsten
maken we ruimte om met elkaar te delen hoe dit gelopen is en verrijken we elkaar met onze ervaringen. Via deze methode werk je aan een persoonlijke en gemeenschappelijke evangelische levensstijl die stapje voor stapje meer verbonden geraakt met het leven van elke dag.

Het is een experiment dat we willen proberen. Klopt het evangelie? Is het evangelie inspiratie voor jouw leven van elke dag? Bouwt het evangelie een gemeenschap echt op? We zullen met deze groep een jaar lang maandelijks samenkomen.

Waar en wanneer?
Maandagen 14 september, 12 oktober, 16 november, 14 december en 18 januari van 19.30 tot 22 uur in de Parel.

Info
Voor alle verdere info: ives@clemenspoort.be.
Graag aanmelden vóór 9 september bij: Ilse Spiloes – ilse@clemenspoort.be.

Bijdrage
De toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
14 december 2020
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be