Aanstaande Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

God 9.0 – Een originele kijk op jouw geloofsgroei

17 mei van 20:00

Cad Cp Brochures 2022vj Website God9

De meditatiegemeenschap van de Clemenspoort en I-lab nodigen jullie uit voor een bijzondere vormingsavond. Piet van Veldhuizen (Nederland) komt ons het boek dat hij uit het Duits vertaalde, voorstellen. Hij doet dit snedig en diepgaand.
Bijzonder boek? Jawel.

Het boek brengt verrassende inzichten bij de eigen spirituele groei en maakt een brug met de ontwikkeling van het denken over God en de bijhorende Godsbeelden doorheen de tijd.
Het boek maakt verdraagzaam en verbindt mensen in gemeenschappen, in een klas, een vriendengroep, familie … door een open kijk. Het kan helpen om te bouwen aan een open kerk als een warm huis met vele kamers.

Dit schrijft de Nederlandse vertaler Piet van Veldhuizen: “Het boek heeft mijzelf zeer geholpen om mijn plek te bepalen, als een soort soloreligieuze zoeker die toch een fulltime baan in de kerk heeft als predikant. Het heeft me geholpen om ontspannen om te gaan met het feit dat elk spiritueel afdak (zoals de kerk) slechts een halteplaats is, die gevonden maar ook weer losgelaten kan worden. Zonder haltes geen verkeer, maar een halte moet niet de ambitie hebben om een woonhuis of rusthuis te worden.”

Info
Ilse Spiloes – ilse@clemenspoort.be.
Het boek is te bestellen bij Bernadette Van Laere – bernadette@clemenspoort.be.
Bijdrage
De bijdrage is 7 euro, ter plaatse te betalen;

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
20:00

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be