Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mijn geloof als bijbelwetenschapper – Bénédicte Lemmelijn

21 juni 2018 van 20:00 - 22:00

bijbelwetenschapper

Wat?
“Hoe en wat gelooft u nog, als Bijbelwetenschapper?”, een vaak gestelde vraag aan Bénédicte Lemmelijn. In haar voordracht zal professor Bénédicte Lemmelijn hierop antwoord geven doorheen een persoonlijk getuigenis van het feit dat een rationeel-kritische Bijbelwetenschapper wel degelijk ook een gelovig mens kan zijn. Het gaat hier dan wel om een proces van zoeken en voortdurend evolueren om zo te komen tot een broos en eerlijk antwoord.
Bénédicte Lemmelijn (°1969) is professor Oude Testament en vice-decaan Internationalisering aan de faculteit Theologie en Religiewetenschappen van de KU Leuven. Ze is gehuwd met Hans Ausloos (eveneens Bijbelwetenschapper) en moeder van drie tieners.

Waar en wanneer? De voordracht wordt georganiseerd in samenwerking met het Clemensboekenpunt en gaat door op donderdag 21 juni om 20 uur in de Parel.

Kostprijs? De toegang bedraagt 7 euro en voor vrienden van de Clemenspoort of houders van een lidmaatschapskaart van de Clemenspoort 5 euro. Kaarten verkrijgbaar aan het onthaal.

Info? Wil je graag meer weten over deze activiteit neem dan contact op met bernadette@clemenspoort.be

Gegevens

Datum:
21 juni 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be