Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geef engagement aan je geld

2 maart van 20:00

Cad Cp Website Brochure2021vj Geld

Op deze avond maken we kennis met nieuwe manieren om ons (spaar)geld zinvol en duurzaam te beleggen. We kijken mee achter de schermen van het geldverkeer en wat de klassieke banken doen met het geld dat we hen toevertrouwen. We kunnen meer doen dan we denken om onze wereld duurzamer te maken.

Concreet maken we vanavond kennis met:
• Fairfin, een organisatie die een kritische stem laat horen in de financiële wereld en die helpt je geld in te zetten als middel voor maatschappelijke verandering. Sébastien Mortier van Fairfin vertelt ons hoe.
• Anneleen De Bonte is een huisarts die zich inzet om ons financieel systeem gezonder te maken. In twee jaar heeft Anneleen bewezen wat gevestigde banken en verzekeraars altijd als onmogelijk hebben bestempeld: pensioenfondsen kunnen wél duurzaam.
• Oikocredit is wereldwijd de grootste christelijke investeerder met sociale impact in de samenleving. Ook jij kan hierbij heel concreet bijdragen. Hoe, dat verneem je die avond van Johan Elsen en kan je het ook leren via een korte interactieve quiz die je voor en na de presentatie kan spelen.

Info
Voor alle verdere info: Dirk De Smet – dirkdesmet1@telenet.be.

Bijdrage
De deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
20:00

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be