Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Francesco – verteltheater

8 maart 2018 van 20:00 - 22:00

francesco

Wat? In de Clemenspoort is recent de Clemenscompagnie opgericht. De Clemenscompagnie is een vrijwilligersteam onder de inspirerende leiding van Denijs Van Killegem dat door verteltheater, poëzie maar ook door interactieve workshop met het publiek kinderen, jongeren en volwassenen probeert te prikkelen met inspiratie. Een van hun projecten is “Francesco”. Aan de hand van momentopnamen uit het leven van Franciscus, versterkt met beeld en muziek krijg je een eigentijdse inkijk in het leven van die zeer inspirerende figuur die ook voor ons nog altijd een reeks gouden suggesties heeft om tot geluk te komen. Denijs van Killegem kruipt op een beklijvende en dan weer humoristische wijze in de huid van Franciscus.

Waar en wanneer? Het verteltheater gaat door op donderdag 8 maart in de Parel om 20 uur. Na de voorstelling is iedereen welkom in de cafetaria.

Kostprijs? De toegang bedraagt 7 euro en voor vrienden van de Clemenspoort of houders van een lidmaatschapskaart van de Clemenspoort 5 euro. Kaarten verkrijgbaar aan het onthaal.

Info? Wil je graag meer weten over deze activiteit neem dan contact op met denijs.van.killegem@telenet.be, 0495 72 29 62.

Gegevens

Datum:
8 maart 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be