Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Elise Robbrecht met beeldhouwwerk – Uitgesteld naar latere datum

21 mei - 18 september

Cad Cp Website Brochure 2021vj Eliserobbrecht

Het werk van Elise ontstaat vanuit een rusteloze verzuchting, een ‘Heilige Pijn’, om ‘De Leegte’ – als sacrale ruimte en tempel van het Innerlijke Licht – te mogen voelen. Deze ‘Leegte’ is heel wat ruimer dan onze materiële leefwereld, het is een mystieke plek die herinnert aan het diepere, onmetelijke en onveranderlijke Zijn.
Een plek van troost, van transformatie, …

Zodoende is haar werk geen gemakkelijk esthetisch/decoratief werk. Het is helemaal niet gericht op uiterlijke effecten. Wel beoogt het de dialoog van de toeschouwer met zichzelf. Het nodigt uit zichzelf in de ogen en ziel te kijken. Het werk zélf is enkel een nederige gids tot verbondenheid.

Het belangrijkste materiaal is het licht dat voortdurend de vorm van haar figuratieve sculpturen verandert. Het zijn kwetsbare figuren, intiem en menselijk.

Elise maakt geen gebruik van coloriet. De witte kleur benadrukt de zachte eenvoud, de ‘inzieling’ van de mens in het universum.
Elise nodigt u uit op stap te gaan naar een geïnspireerd leven van allen met allen en te kijken met de verwondering van kinderogen.

Waar en wanneer?
Van vrijdag 21 mei tot zaterdag 18 september, telkens als het onthaal van de Clemenspoort is geopend.

Info
Voor alle verdere info: Tom Vermeir – tom@clemenspoort.be.

Bijdrage
De toegang is gratis.

Gegevens

Begin:
21 mei
Einde:
18 september

Locatie

Onthaal

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be