Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘De andere film’ in de Clemenspoort

16 november 2017 van 20:00 - 22:30

de andere film

Wat? Jan van den Bussche was jarenlang de grote bezieler van de Zottegemse filmclub. Een lokaal initiatief dat al vlug landelijke uitstraling kreeg en er vaak in slaagde om acteurs en regisseurs te motiveren om hun bijdrage toe te lichten in de vertoonde films. Jan bezit over een zeer grote filmkennis en zal in de Clemenspoort regelmatig parels van bekende en minder bekende films voorstellen. Jan staat garant voor een krachtige en kwaliteitsvolle inleiding die je met andere ogen naar de film zal laten kijken. Nadien kan er nog gezellig worden nagepraat in onze cafetaria. We laten je via www.clemenspoort.be en onze nieuwsbrief tijdig de titel weten met een korte omschrijving van onze eerste “andere film”.

Waar en wanneer? De eerste editie van de andere film gaat door op 16 november om 20 u in de Parel in de Clemenspoort.

Kostprijs? De toegangsprijs bedraagt 6 euro. Voor houders van een lidmaatschapskaart of vriendenkaart van de Clemenspoort bedraagt de kostprijs 4 euro.

Aanmelden en info? Voor meer info kan je  terecht bij jan.van.den.bussche2@telenet.be en aanmelden kan bij agnes.vandensteen@gmail.com of 0494 16 91 70.

Gegevens

Datum:
16 november 2017
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be