Aankomende Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert Gospodi – UITGESTELD naar volgend jaar

11 november 2020 van 20:00

Het is een uitdaging voor Gospodi, bestaande uit vier zangers, om de meerstemmige en imposante koorwerken om te buigen naar een eigen vorm en zangstijl. De keuze voor een sobere en eenvoudige toonzetting draagt bij tot een subtiele samenzang en een sfeer van innerlijke verstilling. Ook de opstelling in cirkelvorm vergroot de mogelijkheid voor het continue aftasten van mekaars stemnuances. De duidelijke stilte momenten tijdens de uitvoeringen zijn een belangrijk onderdeel van de concerten en versterken het meditatieve klimaat.

Het ensemble ervaart elke nieuwe partituur als de openbaring van een stukje orthodoxe traditie en van de innerlijke kracht die in de muziek schuilt.

Dit concert wordt mede georganiseerd door de meditatiegroep van de Clemenspoort in samenwerking met de H. Petrus en Paulus parochie in Gent-Zuid.

Info
Voor alle verdere info: Agnes Vandensteen – agnes.vandensteen@gmail.com.

Bijdrage
De bijdrage is 12 euro, 10 euro voor vrienden en leden én in voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar aan het onthaal van de Clemenspoort en via: Agnes Vandensteen – agnes.vandensteen@gmail.com en Gino Grenson – gino.grenson@telenet.be

Gegevens

Datum:
11 november 2020
Tijd:
20:00

Locatie

De Parel

Organisator

Clemenspoort
E-mail:
info@clemenspoort.be