Doe mee met onze gratis online-zomer Alpha

Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je bij Alpha. Alpha is een inleiding in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 160 landen een Alpha gevolgd.

In de Clemenspoort start vanaf 22 juni een zomerAlpha online. In tien bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Na een korte welkom kijken we samen naar een inspirerende impuls. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover we nadien doorpraten in ons groepje.

Het traject loopt via een veilige videoconferentie. Je bent met een vast groepje van 8 tot 10 personen. Je gastvrouw of gastheer zorgt voor een fijn verloop en zorgt dat iedereen de kans krijgt om met al zijn vragen en suggesties te delen. Een bijeenkomst duurt 1.15 uur. We bieden verschillende tijdstippen aan in de week waarop je kan instappen.

Wil je graag meedoen mail dan naar ilse@clemenspoort.be of bel naar 0476 46 10 40 en laat jouw voorkeurmoment van de week weten dat het je past. Het traject is gratis er is technische ondersteuning voorzien.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.