Cultuur in de clemenspoort : Frank Degruyter

Cultuur in de clemenspoort : Frank Degruyter

“De vroegste verhalen van onze cultuur komen uit het Oosten. Uit het Midden-Oosten. Maar wie kent ze nog ?  Het Oud Testament vertelt over de ongelooflijke reis van een volk dat door de geschiedenis trok en haar wet en waarheid toeschreef aan God. “ In God we trust”, dus, 5000 jaar geleden.

In deze voorstelling vertelt Frank Degruyter de spannendste verhalen uit dat Ongelooflijke Testament: verhalen over tsunami’s en over een Ark waarin mensen en dieren overleefden. Verhalen over grote droogte en over een volk dat door de zee kon wandelen. Verhalen over slangen en verboden appels en over torens die tot de hemel komen.

Mozes, Noah, Adam en Eva en vele anderen passeren de revue. Sterke verhalen verteld met de nodige humor. Al is het met die God niet altijd om mee te lachen ….”

Frank Degruyter  is acteur en verteller. De teksten die hij gebruikt zijn nooit vrijblijvend en worden gekleurd met fijnzinnige humor die net zo goed doet glim- als grimlachen. Hij maakt theater met een hart voor taal.

HET ONGELOOFLIJK TESTAMENT

VRIJDAG 17 NOVEMBER  20u

CLEMENSPOORT

OVERWALE 3 – GENT

Kaarten : 10 euro vvk, 12 euro add

Kaarten verkrijgbaar aan het onthaal van de Clemenspoort of te bestellen via tom@clemenspoort.be