Clemenspoort blijft gesloten tot 3 mei

Alvast voor elk van jullie een zalig Pasen en een inspirerende Paastijd gewenst. Deze Paaswensen klinken wat speciaal in deze bijzondere dagen van covid-19. En toch zijn we dragers van hoop en vertrouwen. We zullen samen doorgaan en we weten dat er Iemand is, die liefde heet, die de weg met ons meegaat. Stille zaterdag is gekanteld in Paaszondag.

Tegelijk begint het voor velen van ons zwaar te worden. We hebben onze veerkracht, we hebben ons vermogen om ons aan te passen maar we ontdekken samen hoeveel nood we ook hebben om elkaar echt te zien, te voelen en te horen. Zeker als je zelf deel bent van een gemeenschap die je draagt begin je nu op de grenzen te botsen van wat digitale communicatie ons kan bieden. Maar beste vrienden van de Clemenspoort we zijn vol vertrouwen dat straks de maatregelen zullen versoepelen en dat we onze werking stapje voor stapje terug zullen kunnen opstarten.

Ondertussen is het onze opdracht om ons aan de afspraken te houden en volgen we van nabij de maatregelen van de regering en de kerk. Zo gauw er kansen zijn om klein terug op te starten brengen we jullie op de hoogte. Ondertussen ontwikkelen we kleine initiatieven om elkaar vast te houden en ondersteunen. De komende weken willen we er meer dan ooit voor jullie zijn. Al onze kanalen zijn open…bel ons op, mail naar ons (info@clemenspoort.be), bezoek ons op facebook of herbekijk onze verschillende impulsen op ons You Tube kanaal.