Clemenscompagnie

Clemenscompagnie

De Clemenscompagnie is een groep vrijwilligers rond Denijs Van Killegem. Zijn talent als geboren verteller en woordkunstenaar zet hij in voor projecten die op zoek gaan naar de ‘bronnen van ons leven’.

De Clemenscompagnie brengt theatermonologen over Damiaan (Kamiano) en Franciscus (Francesco). Er is nu ook een nieuwe theatermonoloog over Jezus (Jesjoea). Daarnaast biedt deze groep een poëzieprogramma aan met leuke doordenkertjes en een snuifje humor over de zin van het leven - ‘Adem halen’.

Een originele stadswandeling die vertrekt vanuit de Clemenspoort of een meditatieve rondleiding in de Clemenspoort kan je ook bij hen boeken. Ze kunnen al deze programma’s ook koppelen aan interactieve workshops. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen worden geraakt door hun boodschap.

Er is ook een speciaal aanbod voor vormelingen.

Je kan de Clemenscompagnie niet enkel boeken voor één van hun activiteiten in de Clemenspoort. Ze kunnen al hun programma’s ook brengen bij jou in de school, parochie of vereniging.

Dus ben je op zoek als school, parochie of vereniging naar een uniek inspirerend en betaalbaar aanbod, neem dan zeker contact op met Denijs Van Killegem: denijs.van.killegem@telenet.be - 0495 72 29 62.