Rondleidingen

Wat?

Ben je op zoek naar een inspirerende rondleiding voor je vereniging dan ben je welkom in de Clemenspoort. De Clemenspoort is een nieuw leef-, vormings- en inspiratiesproject in de omgeving van het Sint-Pietersstation in Gent. Het is op zijn beurt een onderdeel van een nieuwe grotere woongemeenschap waar ook studenten, appartementen, het CAW, het Clemenshof en het Clemenshuis.


Even praktisch?

Een van onze vrijwilligers zal je graag meenemen in een rondleiding doorheen de site en in de verschillende ruimten van de Clemenspoort. Het hart van de Clemenspoort is een unieke polyvalente vieringsruimte, de Parel. Je kan ook kennismaken met een modern glasraam dat 18 m lang is en 1,8 m hoog en nog zoveel meer… Het gebouw is ook met twee liften toegankelijk. Een rondleiding duurt een groot uur. Nadien nodigen we je uit voor een tas koffie of thee en kan je onze Clemenstriple proeven. Het Clemensboekenpunt is ook open. Je kan er zingevingsboeken, kaartjes, kaarsen en fijne gadgets kopen. Wil je graag een verstillingsmomement of bezinning door ons team begeleid dan kan je dat ook aanvragen.


Kostprijs?

Een rondleiding kost 70 euro. We ontvangen groepen vanaf 8 personen en meer. Koffie, thee en water zoveel je wil kan je krijgen voor 1,75 euro per persoon. Alle andere dranken kan je krijgen in onze cafetaria aan democratische prijzen.


Boekingen?

Wil je graag meer infomatie of wil je een rondleiding vastleggen neem dan contact op met Walter Van Wouwe, info@clemenspoort.be, 0494 52 99 58 of reserveer nu

Ontdek onze ZALEN >