Rondleidingen

RONDLEIDINGEN

Wat?

Ben je op zoek naar een inspirerende rondleiding voor je vereniging dan ben je welkom in de Clemenspoort. De Clemenspoort is een nieuw leef-, vormings- en inspiratiesproject in de omgeving van het Sint-Pietersstation in Gent. Het is op zijn beurt een onderdeel van een groter samenleefproject waar ook studenten, appartementen, het CAW, het Clemenshof en het Clemenshuis deel van uit maken.


Even praktisch?

Een van onze vrijwilligers zal je graag meenemen in een rondleiding doorheen de site en de Clemenspoort. Het hart van de Clemenspoort is een unieke polyvalente vieringsruimte, de Parel. Je kan ook kennismaken met een modern glasraam dat 18 m lang is en 1,8 m hoog en nog zoveel meer… Het gebouw is ook met twee liften toegankelijk. Een rondleiding duurt een groot uur. Nadien nodigen we je uit voor een tas koffie of thee en kan je onze Clemenstriple proeven. Het Clemensboekenpunt is ook open. Je kan er zingevingsboeken, kaartjes, kaarsen en fijne gadgets kopen. Wil je graag een verstillingsmomement of bezinning dan kunnen we je dit aanbieden in samenwerking met de Clemenscompagnie.


Kostprijs?

Een rondleiding kost 70 euro voor groepen tot 50 personen. Voor meer dan 50 personen bedraagt de kostprijs 105 euro. We ontvangen groepen vanaf 8 personen en meer. Per 20 bezoekers zorgen we voor een aparte begeleider. Koffie, thee en water zoveel je wil kan je krijgen voor 1,75 euro per persoon. Alle andere dranken of gebakejs kan je krijgen in onze cafetaria aan democratische prijzen.


Boekingen?

Wil je graag meer infomatie of wil je een rondleiding vastleggen neem dan contact op met Ilse, info@clemenspoort.be, 0476 46 10 40 of
reserveer nu
.

Ontdek ons LUISTERPUNT >