Redemption

clemenspoort-zin-in-zingen

Wat?

“Redemption” is het nieuwe wereldkoor van de Clemenspoort voor iedereen die zin heeft in zingen: vluchtelingen, kansarmen, ieder die zijn weg zoekt in de samenleving en iedereen die gewoon graag zingt. De liedjes die we zingen hebben alle kleuren maar zijn steeds drager van een streepje “zin”. Het gaat om samen zingen en tegelijk ook iets meer…Bespeel je een instrument dan ben je welkom in ons orkest. Nu en dan komen we eens naar buiten voor een klein concertje. Op de wereld dag van de armoede in oktober 2019 willen we een concert geven in de Parel en zo iedereen laten meegenieten van de muzikale ontdekkingsreis die we samen hebben afgelegd.


Wie?

Jackie Vanobbergen heeft een groot hart voor muziek en het samen zingen. Hij heeft reeds verschillende koren geleid.


Wanneer?

We repeteren om de 14 dagen op woensdagavond van 19 uur tot 21 uur en voor zij die willen is er een eenvoudige broodmaaltijd voorzien rond 18.30 uur.. Dus jullie zijn in 2018 welkom op 7 en 21 november en op 5 en 19 december, …Je kan altijd aansluiten. We starten in 2019 terug op 16 januari.


Waar?

We verzamelen in het onthaal van de Clemenspoort - Overwale 3 - 9000 Gent, een nieuwe zijstraat van de Voskenslaan aan de achterkant van het Sint-Pietersstation - www.clemenspoort.be


Info?

jacques.vanobbergen@ugent.be, 0477 33 05 55

Ontdek onze ZALEN >