Redemption

clemenspoort-zin-in-zingen

Wat?

“Redemption” is het nieuwe wereldkoor van de Clemenspoort voor iedereen die zin heeft in zingen: vluchtelingen, kansarmen, ieder die zijn weg zoekt in de samenleving en iedereen die gewoon graag zingt. De liedjes die we zingen hebben alle kleuren maar zijn steeds drager van een streepje “zin”. Het gaat om samen zingen en tegelijk ook iets meer…Bespeel je een instrument dan ben je welkom in ons orkest. We werken met de groep ook naar een concert toe. Op de werelddag van de armoede in oktober willen we een concert geven in de Parel en zo iedereen laten meegenieten van de de muzikale ontdekkingsreis die we samen hebben afgelegd.


Wie?

Jackie Vanobbergen heeft een groot hart voor muziek en het samen zingen. Hij heeft reeds verschillende koren geleid.


Wanneer?

We repeteren elke tweede en vierde woensdagavond van 19 uur tot 22 uur en voor zij die willen is er een eenvoudige broodmaaltijd voorzien bij de start. Dus jullie zijn welkom op 14 februari, 28 februari, 14 maart en 28 maart, …Je kan altijd aansluiten.


Waar?

We verzamelen in het onthaal van de Clemenspoort - Overwale 3 - 9000 Gent, een nieuwe zijstraat van de Voskenslaan aan de achterkant van het Sint-Pietersstation - www.clemenspoort.be


Info?

jacques.vanobbergen@ugent.be, 0477 33 05 55

Ontdek onze ZALEN >