Clemenscompagnie

Woorden van hoop zaaien is wat de Clemenscompagnie probeert te doen...


Wat?

Met de Clemenscompagnie willen we op zoek gaan naar de bronnen van hoop en inspiratie voor ons leven. We willen ruimte scheppen voor meditatie, reflectie, taal, kunst en verwondering. Woordkunstenaar Denijs Van Killegem en medewerkers brengen evocaties over Damiaan ‘KAMIANO’ en Franciscus ‘FRANCESCO’. Er is een nieuw verteltheater over Jezus ‘JESJOEA’. Daarnaast is er ook een poëzieprogramma “ADEM HALEN” met toegankelijke verhalen en gedichten over de mens en zijn levensloop en over alles wat hier op aarde ruist en roert en leeft en beweegt. Soms indringend en ontroerend dan weer met fijne doordenkertjes en een snuifje humor. Je kan ook een originele stadswandeling boeken die vertrekt vanuit de Clemenspoort of een meditatieve rondleiding in de Clemenspoort zelf of een meditatieve tocht langs religieuze kunst in het museum. De programma’s kunnen aangepast worden aan volwassenen of jongeren en er kunnen interactieve workshops aan gekoppeld worden. Er is ook een speciaal aanbod voor de vormselkandidaten. Je kan de Clemenscompagnie niet enkel boeken voor één van hun activiteiten in de Clemenspoort ze komen ook bij jou in de school, parochie of vereniging.

Bekijk de video

Hoe?

Ben je op zoek als school, parochie of vereniging naar een uniek inspirerend betaalbaar aanbod neem dan contact op met Denijs Van Killegem: denijs.van.killegem@telenet.be, 0495 72 29 62.


clemenspoort-woorden-van-hoop-clemenscompagnie

Wil je graag meewerken met de Clemensactie door het geven van presentaties in scholen en verenigingen of wil je uw steentje bijdragen om onze projectwerking verder uit te bouwen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lieve Droogmans. Meer info op www.clemensactie.be.

Ontdek onze REDEMPTION >